Bookmark and Share Udskriv

Lederuddannelser

Rotary Leadership Institute (RLI) – er baseret på 3 intensive lørdage fordelt over ca. 3 måneder og med gennemgang af flere relevante emner, der giver deltagerne et bredt indblik i Rotary og mulighederne i organisationen.

RLI er baseret på erfaringer fra tidligere forløb og uddannelseskonceptet RLI, som gennemføres i Rotary distrikter verden over – se mere på www.rlifiles.com.

Undervisningsmaterialet er fortrinsvis udarbejdet på engelsk, men formen og indholdet er tilpasset danske forhold. Forløbet er for dig, der bl.a. gerne vil have overblik over Rotary og styrke dit netværk.

RLI Graduate

Dette forløb er på tegnebrættet, og er tænkt som en temabaseret overbygning på RLI. Emnerne vil f.eks. blive: Foundation, New Generations og Membership – alt efter ønsker og behov.

For at søge optagelse skal ansøgeren have deltaget på RLI eller have anden relevant baggrund.

Forløbet bliver et tilbud til dig, der bl.a. gerne vil have større indsigt i Rotary og har ambitioner inden og udenfor din klub.

Sidst opdateret: 23.07.2015

Rotary netværk